Siirry pääsisältöön

Suolistotuotteet

Suomessa valmistetut GutGuide®-suolistotuotteet sisältävät tutkimustulosten perusteella valittuja, patentoituja bakteerikantoja ja hyödyllisten bakteerien ravinnekuituja. Laajasta tuoteperheestä löytyy jokaiselle sopivat bakteerit ja kuidut. Eri bakteerikannat ja kuidut toimivat yksilöllisesti. Kokeilemalla yhtä valmistetta kerrallaan löytyvät omalle suolistolle sopivat tasapainottavat bakteerit ja kuidut.

Suu-, hammas- ja nielutuotteet

Suomessa valmistetut ToothGuide®-purutabletit sisältävät tutkittuja, suun ja nielun alueen luonnolliseen mikrobistoon kuuluvia Streptococcus Salivarius M18 ja K12 -maitohappobakteerikantoja, jotka kolonisoivat suun ja nielun mikrobistoja.

Iho

Terveellä iholla on oma suojaava mikrobistonsa, mutta erilaisissa iho-ongelmissa mikrobisto ajautuu epätasapainoon ja suojaavien bakteerien osuus vähenee. Uudet tutkimustulokset laktobasillien vaikutuksesta ikääntyneen ihon ja atooppisen ihon ongelmissa ovat erinomaisia ja ihon kuntoa tukevan mikrobiston korjaaminen oikeaan suuntaan on probioottien avulla mahdollista.

Lapset

GutGuide®-valikoimassa on turvallisia ja testattuja tuotteita myös lasten hampaille, nielulle ja immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.

Uni-melatoniini

SleepGuide on suihkemuotoinen melatoniini, joka vaikuttaa tablettimuotoisia tuotteita nopeammin ja tehokkaammin. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Yksi suihkaus sisältää 1 mg melatoniinia. Suihkutetaan kielen alle 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Vaikutus alkaa 5-10 minuutin sisällä.

Lemmikit

PetGuide®-suu- ja suolistotuotteet sisältävät eläviä maitohappobakteereita kissoille ja koirille. Suolistotuotteessa käytetty Lactobacillus acidophilus CECT 4529 kanta on Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) hyväksymä laktobasilli koiran ja kissan suoliston hyvinvointiin ja suolistoflooran tasapainottamiseen.

Ale

Ale tuotteet ovat joko poistumassa valikoimastamme tai tuotteen parasta ennen päivämäärä on lähestymässä. Emme koskaan myy vanhentuneita eriä. Parasta ennen päivämäärät löytyvät tuotetiedoista.

Lahjaksi

Ilahduta ystävää, kollegaa tai sukulaista antamalla lahjaksi hyvinvointia bakteeri- ja kuitutuotteiden muodossa. Tai voit valita lahjaksi GutIndex®TOTAL-suolistomikrobistoanalyysin, jonka avulla lahjan vastaanottaja saa tietää suoliston tasapainotilan, hyvien ja huonojen bakteerien osuudet sekä mikrobiologin suositukset, mikäli tasapaino ei ole tavoitetasolla.

Näytetään ainoa tulos