Siirry pääsisältöön

Suolistotuotteet

Suomessa valmistetut GutGuide® -suolistotuotteet sisältävät tutkimustulosten perusteella valittuja, patentoituja bakteerikantoja ja hyödyllisten bakteerien ravinnekuituja. Laajasta tuoteperheestä löytyy jokaiselle sopivat bakteerit ja kuidut. Eri bakteerikannat ja kuidut toimivat yksilöllisesti. Kokeilemalla yhtä valmistetta kerrallaan löytyvät omalle suolistolle sopivat tasapainottavat bakteerit ja kuidut.

Suu-, hammas- ja nielutuotteet

Suomessa valmistetut ToothGuide®-purutabletit ja bactoGuide-imeskelytabletit sisältävät tutkittuja, suun ja nielun alueen luonnolliseen mikrobistoon kuuluvia Streptococcus Salivarius M18 ja K12 -maitohappobakteerikantoja, jotka kolonisoivat suun ja nielun mikrobistoja.

Iho

skinGuide-probioottinen marjasiemenöljy sisältää ihoa ulkoisesti suojaavia eläviä laktobasillikantoja. SkinGuide-probioottiöljy tervehdyttää, kosteuttaa ja rauhoittaa atooppista ihoa.

Lapset

GutGuide®  valikoimassa on turvallisia ja testattuja tuotteita myös lasten hampaille, nielulle ja immuunijärjestelmän normaaliin toimintaan.

Uni-melatoniini

SleepGuide on suihkemuotoinen melatoniini, joka vaikuttaa tablettimuotoisia tuotteita nopeammin ja tehokkaammin. Melatoniini auttaa lyhentämään nukahtamisaikaa ja lieventämään aikaeron yksilöllisiä vaikutuksia. Yksi suihkaus sisältää 1 mg melatoniinia. Suihkutetaan kielen alle 30 minuuttia ennen nukkumaanmenoa. Vaikutus alkaa 5-10 minuutin sisällä.

Oppaat

GutGuide®  opaskirjasesta selviävät niin suun kuin suoliston mikrobiston erityispiirteet. Myös alueeseen liittyvää tutkimusta avataan lukijalle. ProDiet-oppaassa valotetaan suolistomikrobiston, ruokavalion ja kuitujen yhteyksiä painonhallinnasta kiinnostuneille. Oppaat sisältävät hyviä esimerkkejä ja selkeä infografiikka edesauttaa tutustumista mikrobistojen kiehtoviin maailmoihin. Lukijan silmät aukeavat tarkkailemaan erilaisten ruokavalioiden ja lisäravinteiden vaikutuksia mikrobistoon.

Lemmikit

PetGuide®-suu-ja suolistotuotteet sisältävät eläviä maitohappobakteereita kissoille ja koirille. Suolistotuotteessa käytetty Lactobacillus acidophilus CECT 4529 kanta on Euroopan elintarviketurvallisuusviraston (EFSA) hyväksymä laktobasilli koiran ja kissan suoliston hyvinvointiin ja suolistoflooran tasapainottamiseen.