Siirry pääsisältöön

GutIndex® VISKE-suolistomikrobiston tasapainon kartoitus

Suolistomikrobiston testi, joka kuvaa energiametaboliaan ja viskeraalisen rasvan kertymisen riskiin liittyviä bakteereja. Analyysissä määritetään 5 bakteeriryhmää, joiden on tutkimuksissa todettu kytkeytyvän sisäelinrasvan kertymisen riskiin ja painonhallintaa. Analyysi perustuu GutGuiden EU-patenttiin.

149,00 

Analyysin tulokset saat OMA GutGuide -tilillesi. Sieltä voit sekä lukea että tulostaa tuloksesi ja mikrobiologin suositukset.

Kuvaus

Testin tuloksena saat tietää:

  • Suolistosi 1. hyödylliset bakteerilajit, 2. normaalit, mutta yliedustettuna haitalliset bakteerilajit ja 3. ei-toivotut bakteerilajit (yhteensä 5 ryhmää).
  • Bakteerilajien välisen tasapainon GutIndex-lukemana, jonka avulla näet kokonaistuloksesi verrattuna terveiden suomalaisten keskimääräisiin normaaliarvoihin. Vertailuaineisto on kerätty yli 18-vuotiailta.
  • Asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi, mikäli GutIndex-lukemasi ei ole tavoitetasolla.

 

Tuotekuvaus:

GutIndex® -suolistomikrobistoanalyysi selvittää suolistosi mikrobilajien välisen tasapainon. Tilaa testi kotiisi, lähetä ulostenäyte analysoitavaksi postitse laboratorioon ja lue tulokset suoraan OMA GutGuide -tililtäsi www.gutguide.fi verkkosivulta. GutGuide-laboratoriossa analysoidaan näytteesi toivotut ja ei- toivotut bakteerilajit sekä niiden keskinäinen suhde. Tämä suhde määritellään GutIndex-lukemalla, jonka avulla näet tuloksesi verrattuna suomalaisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksisi ei ole tavoitetasolla, saat asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi.

Testin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin, saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa analysoitavan näytteen takaisin GutGuide-laboratorioon toimituspakkauksessa. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide-laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.

Verkkokaupasta löytyy myös Epassi-maksunappi.

 

Demo

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “GutIndex® VISKE-suolistomikrobiston tasapainon kartoitus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...