Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProSkin

Bakteerilisä: edistää ihon hyvinvointia
20 annospussia / 40 g

14,20 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

GutGuide® ProSkin on kolmen bakteerikannan, Bifidobacterium lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus LB21 CS, Lactobacillus rhamnosus SP1 CS ja C-vitamiinin yhdistelmätuote, joka edistää ihon hyvinvointia suoliston kautta. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista ja estää solujen hapettumisstressiä.

GutGuide® ProSkin-bakteerilisä sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja C-vitamiinia. Kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Juoma tai ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

Voit halutessasi vahvistaa ProSkin-bakteerien vaikutusta:

  • Lisäämällä ProBifido-tuotteen sisältämää XOS-kuitua hyödyllisten bakteerien ravinnoksi suolistoon ja/tai
  • Käyttämällä ulkoisesti iholle skinGuide-bakteeriöljyä, joka muodostaa iholle luonnollisen, esimerkiksi atooppiselta, herkältä iholta puuttuvan bakteerisuojan.

1 annospussi (2 g) sisältää 3000 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus LB21 CSLactobacillus rhamnosus SP1 CS –bakteerikannat, C-vitamiini ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 3000 miljoonaa elävää bakteeria ja 24 mg C-vitamiinia / annospussi (2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (2g) päivässä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen 04/2025

 

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

Lisätiedot

Määrä

1 kpl, 1 kpl (Parasta ennen 03/2023)

Saatat myös pitää...