Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProVillus50+

Bakteerituote herkälle suolistolle
20 annospussia / 40 g
Parasta ennen: 04/2024

14,20 

HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

Ikääntyessä suolistomikrobistossa tapahtuu vähitellen muutoksia ja erityisesti bifidobakteerien osuus vähenee. Muutokseen voidaan vaikuttaa ruokavalion ja bakteerituotteiden avulla, mutta vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi eri bifidobakteerilajien vaikutuksissa on paljon yksilökohtaisia eroja. GutGuide® ProVillus50+ tuote on kehitetty soveltumaan mahdollisimman monelle käyttäjälle ja siksi se sisältää kolme eri bifidobakteerilajia sekä laktobasillin: Bifidobacterium lactis BLC1, Bifidobacterium Breve Bbr8, Bifidobacterium bifidum SP9 sekä Lactobacillus rhamnosus SP1.

ProVillus50+ tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuihin tai muuhun  juomaan tai ruokaan. Ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

1 annospussi (2g) sisältää 4000 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacaterium lactis BLC1, Bifidobacterium Breve Bbr8, Bifidobacterium. bifidum SP9 sekä Lactobacillus rhamnosus SP1 bakteerikannat ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 4000 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (2g) päivässä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko

 

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

20 kpl, 60 kpl

Saatat myös pitää...