Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProVillus50+

Bakteerilisä: herkkä, ikääntyvä suolisto
20 annospussia / 40 g

14,20 

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

Ikääntyessä suolistomikrobistossa tapahtuu vähitellen muutoksia ja erityisesti bifidobakteerien osuus vähenee. Muutokseen voidaan vaikuttaa ruokavalion ja bakteerituotteiden avulla, mutta vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi eri bifidobakteerilajien vaikutuksissa on paljon yksilökohtaisia eroja. GutGuide® ProVillus50+ tuote on kehitetty soveltumaan mahdollisimman monen käyttäjän suolistolle ja siksi se sisältää kolme eri bifidobakteerilajia sekä kaksi laktobasillia: Bifidobacterium bifidum SP9, Bifidobacterium Breve SP85, Bifidobacterium lactis BLC1  sekä Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Lactobacillus paracasei NTU101.

ProVillus50+ tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuihin tai muuhun  juomaan tai ruokaan. Ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

1 annospussi (2g) sisältää 4000 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium bifidum SP9, Bifidobacterium Breve SP85, Bifidobacterium lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus paracasei NTU101 ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 4000 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (2g) päivässä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen: 06/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

 

Lisätiedot

Pakkauskoko

20 kpl, 60 kpl

Saatat myös pitää...