Siirry pääsisältöön

GutIndex®BENE-suolistomikrobiston hyödyllisten bakteerien osuuden kartoitus

Suolistomikrobiston testi, joka kuvaa hyödyllisiä, suojaavia bakteereja. Analyysissä määritetään 3 suolistoa suojaavaa bakteeriryhmää. Tällä analyysillä voi helposti seurata ruokavaliomuutosten ja eri bakteerituotteiden vaikutuksia suolistomikrobistoon.

65,00 

Analyysin tulokset saat OMA GutGuide -tilillesi. Sieltä voit sekä lukea että tulostaa tuloksesi ja mikrobiologin suositukset.

Kuvaus

Näytteesi analyysin tuloksena saat tietää:

  • Suolistosi hyödylliset bakteerit (3 eri bakteerilajiryhmää).
  • Hyödyllisten bakteerilajien osuuden verrattuna tavoitetasoon. Vertailuaineisto on kerätty yli 18-vuotiailta.
  • Asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi, mikäli hyödyllisten bakteerien määrä ei ole tavoitetasolla.

 

Tuotekuvaus:

GutIndex® -suolistomikrobistoanalyysi selvittää suolistosi mikrobilajien välisen tasapainon. Tilaa testi kotiisi, lähetä ulostenäyte analysoitavaksi postitse laboratorioon ja lue tulokset suoraan OMA GutGuide -tililtäsi www.gutguide.fi verkkosivulta. GutGuide-laboratoriossa analysoidaan näytteesi toivotut bakteerilajit ja niiden suhde vertailuarvoihin. Tämä suhde määritellään GutIndex-lukemalla, jonka avulla näet tuloksesi verrattuna suomalaisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksisi ei ole tavoitetasolla, saat asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi.

Testin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin, saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa analysoitavan näytteen takaisin GutGuide-laboratorioon toimituspakkauksessa. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide-laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.

Verkkokaupasta löytyy myös Epassi-maksunappi.

 

Demo

Saatat myös pitää...