Siirry pääsisältöön

GutGuide® ProVillus50+ ja ProBifido

Yhdistelmä: Bakteerilisä + ravintokuitu
2 x 20 annospussia

26,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

GutGuide® ProVillus50+ ja ProBifido -yhdistelmätuote sopii herkälle suolistolle ja kaikille ikäryhmille.

Ikääntyessä suolistomikrobistossa tapahtuu vähitellen muutoksia ja erityisesti bifidobakteerien osuus vähenee. Muutokseen voidaan vaikuttaa ruokavalion (kuitu) ja bakteerituotteiden avulla, mutta vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi eri bifidobakteerilajien vaikutuksissa on paljon yksilökohtaisia eroja.

GutGuide® ProVillus50+ tuote on kehitetty soveltumaan mahdollisimman monelle käyttäjälle ja siksi se sisältää kolme eri bifidobakteerilajia sekä kaksi laktobasillia: Bifidobacterium bifidum SP9, Bifidobacterium Breve SP85, Bifidobacterium lactis BLC1  sekä Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Lactobacillus paracasei NTU101.

ProVillus50+ tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

1 annospussi (2g) sisältää 4000 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium bifidum SP9, Bifidobacterium Breve SP85, Bifidobacterium lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus SP1, Lactobacillus paracasei NTU101 ja maltodekstriini maissista.

Sisältää: 4000 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (2 g) päivässä aterian yhteydessä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen: ProVillus50+ 04/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

GutGuide®  ProBifido on 95%:a maissiperäistä liukoista xylo-oligosakkaridi eli XOS-kuitua. Xylo-oligosakkaridit hajoavat mikrobiston toimesta vasta paksusuolessa ja toimivat bifido- ja faecalibakteerien ravinteena herkälle suolistolle.

XOS-kuidun suositeltu päivittäisannos on 0,7-1,5g. Käyttömäärä ei aiheuta sivuoireita, kuten ilmavaivoja tai turvotusta, joita muilla oligosakkarideilla yleisesti raportoidaan olevan. XOS-kuitua esiintyy luonnossa kasviksissa, maidossa, hunajassa ja maississa, josta se yleensä teollisesti eristetään.

ProBifidon maku on miellyttävän makea ja se voidaan sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Xylo-oligosakkaridi (95 %), monosakkaridit (5 %).

Annostus: 1 annopussi (1,4 g) päivässä. Sekoitetaan juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Huoneenlämmössä parasta ennen päivään. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen: ProBifido 10/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.