Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProImmuno2+

Bakteerilisä: edistää vastustuskykyä
20 annospussia / 40 g

14,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

Flunssa koettelee lapsia syksyllä ja talvella. GutGuide®ProImmuno2+ on kolmen bakteerikannan, Lactobacillus rhamnosus AR/CRL 1505, Lactobacillus rhamnosus SP1Bifidobacterium lactis BLC1 ja C-vitamiinin yhdistelmätuote, joka tukee vastustuskykyä suoliston kautta. C-vitamiini edistää immuu­nijärjestelmän normaalia toimintaa.

GutGuide®ProImmuno2+ -bakteerilisä sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja C-vitamiinia. Kantaja-aine on maltodekstriini maissista. Tuote sopii hyvin lapsille. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Juoma tai ruoka suojaa bakteerit elävinä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

1 annospussi (2g) sisältää 1500 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Lactobacillus rhamnosus AR/CRL 1505, Lactobacillus rhamnosus SP1, Bifidobacterium lactis BLC1 -bakteerikannat, C-vitamiini ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 1500 miljoonaa elävää bakteeria ja 24 mg C-vitamiinia / annospussi (2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (2g) päivässä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen: 04/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

Lisätiedot

Määrä

1 kpl, 1 kpl (Parasta ennen 03/2023)

Saatat myös pitää...