Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProDiet

Bakteerilisä: edistää aineenvaihduntaa
20 annospussia / 64 g

14,20 30,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

GutGuide® ProDiet on patentoidun Bifidobacterium lactis BPL1-bakteerikannan, C-vitamiinin ja liukoisen guarpapukuidun yhdistelmätuote, joka tukee energia-aineenvaihduntaa. Dieetti eli ruokavalio vaikuttavat painonhallintaan, mutta lisäksi myös suolistomikrobiston tasapainolla on todettu yhteys energiametaboliaan ja viskeraalisen rasvan kertymisen riskiin. Liukoinen guarpapukuitu kulkee hajoamatta paksusuoleen hyödyllisten bakteerien ravinteeksi lisäten kylläisyyden tunnetta. C-vitamiini edistää normaa­lia energia-aineenvaihduntaa.

GutGuide® ProDiet-tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta, C-vitamiinia ja guarpapukuitua. Ei lisä- eikä aromiaineita. 1 annospussi (3,2 g) sisältää 10 miljardia elävää bakteeria.

Jos haluat lukea lisää suolistobakteerien, painonhallinnan ja ruokavalion välisistä syy- ja seuraussuhteista, tilaa ravitsemusterapeutti Anette Palssan ja MML, mikrobiologi Annika Mäyrän kirjoittama ProDiet-painonhallintaopas.

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium lactis BPL1, C-vitamiini ja liukoinen guarpapukuitu.

Sisältää: B. lactis BPL1 10 miljardia bakteeria, 24 mg C-vitamiinia ja 3 g guarpapukuitua / annospussi (3,2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus:

  • 1 annospussi päivässä minkä tahansa aterian tai välipalan yhteydessä. Vuorokaudenajalla ei ole merkitystä.
  • Jauhe sekoitetaan 1-2 dl:aan maito- tai kasvipohjaiseen jogurttiin tai muuhun vastaavaan kylmään välipalatuotteeseen, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa. Maitotuotteet ovat maitohappobakteerien luonnollinen ympäristö ja suojaavat bakteereita hyvin matkalla suolistoon.
  • Jauhetta ei suositella sekoitettavan veteen, sillä vesi vaurioittaa helposti bakteerien pintarakennetta.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen 04/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

Lisätiedot

Tuote

1 kpl, 4 kpl, Parasta ennen 06/2025

Saatat myös pitää...