Siirry pääsisältöön
Ale!

GutGuide®ProDiet

Bakteerilisä: edistää aineenvaihduntaa
20 annospussia / 64 g

11,20 25,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

Myymme parasta ennen 06/2025 erän -20% alennuksella, koska bakteerimäärän on todettu olevan ilmoitettua alhaisempi. Tämä ei vaikuta tuotteen käyttöön tai sen tehoon. Alkuperäinen hinta näkyy, kun tuote on valittu.

GutGuide® ProDiet on patentoidun Bifidobacterium lactis BPL1-bakteerikannan, C-vitamiinin ja liukoisen guarpapukuidun yhdistelmätuote, joka tukee energia-aineenvaihduntaa. Dieetti eli ruokavalio vaikuttavat painonhallintaan, mutta lisäksi myös suolistomikrobiston tasapainolla on todettu yhteys energiametaboliaan ja viskeraalisen rasvan kertymisen riskiin. Liukoinen guarpapukuitu kulkee hajoamatta paksusuoleen hyödyllisten bakteerien ravinteeksi lisäten kylläisyyden tunnetta. C-vitamiini edistää normaa­lia energia-aineenvaihduntaa.

GutGuide® ProDiet-tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta, C-vitamiinia ja guarpapukuitua. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Juoma tai ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

Jos haluat lukea lisää suolistobakteerien, painonhallinnan ja ruokavalion välisistä syy- ja seuraussuhteista, tilaa ravitsemusterapeutti Anette Palssan ja MML, mikrobiologi Annika Mäyrän kirjoittama ProDiet-painonhallintaopas.

1 annospussi (3,2 g) sisältää 10 miljardia elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium lactis BPL1, C-vitamiini ja liukoinen guarpapukuitu.

Sisältää: B. lactis BPL1 10 miljardia bakteeria, 24 mg C-vitamiinia ja 3 g guarpapukuitua / annospussi (3,2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: 1 annospussi (3,2 g) päivässä. Sekoitetaan 1-2 dl:aan kylmää juomaa tai ruokaa.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen 06/2025

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

Lisätiedot

Tuote

1 kpl, 4 kpl, Parasta ennen 03/2023

Saatat myös pitää...