Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProDiet

Bakteerituote painonhallintaan
20 annospussia / 84 g

14,20 30,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

GutGuide® ProDiet on patentoidun Bifidobacterium. lactis BPL1-bakteerikannan ja resistentin kuidun yhdistelmätuote painonhallinnan tueksi.

Dieetti eli ruokavalio vaikuttavat painonhallintaan, mutta lisäksi myös suolistomikrobiston tasapainolla on todettu yhteys energiametaboliaan ja viskeraalisen rasvan kertymisen riskiin. Resistentti kuitu kulkee hajoamatta paksusuoleen hyödyllisten bakteerien ravinteeksi lisäten kylläisyyden tunnetta.

ProDiet-tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Juoma tai ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

Jos haluat lukea lisää suolistobakteerien, painonhallinnan ja ruokavalion välisistä syy- ja seuraussuhteista, tilaa ravitsemusterapeutti Anette Palssan ja MML, mikrobiologi Annika Mäyrän kirjoittama ProDiet-painonhallintaopas.

1 annospussi (4,2 g) sisältää 10 miljardia elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium lactis BPL1 ja resistentti, liukoinen maltodekstriinikuitu (maissista).

Sisältää: B. lactis BPL1 10 miljardia bakteeria ja runsaasti resistenttiä kuitua (4 g) per annospussi.

Annostus: 1 annospussi (4,2 g) päivässä. Sekoitetaan 1-2 dl:aan kylmää juomaa tai ruokaa.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Parasta ennen 03/2023

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

Lisätiedot

Tuote

1 kpl, 4 kpl

Saatat myös pitää...