Siirry pääsisältöön

skinGuide Atopic Skin

Probioottiöljy: atooppiselle iholle
5 X 10 ml ampulli / 50 ml

32,00 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

SkinGuide-probioottiöljy tervehdyttää, kosteuttaa ja rauhoittaa atooppista ihoa. Sisältää eläviä Lactobacillus rhamnosus -bakteerikantoja sekä tyrnin ja mustaherukan siemenöljyjä. Pakkaus sisältää 5 kpl 10 ml ampulleja.

Maitohappobakteerit ovat osa tasapainoista mikrobistoa, jota tarvitaan suojaamaan ihoa, estämään ihon kuivumista, ehkäisemään tulehduksia ja tehostamaan immuunijärjestelmää. Atooppisen ihon mikrobisto on yksipuolinen ja elävät bakteerit yhdistettynä tyrniöljyn sisältämiin omega-7-rasvahappoihin, E-vitamiiniyhdisteisiin ja karotenoideihin lisäävät suojaa, ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Mustaherukkaöljyn sisältämät omega-3 ja omega-6 -rasvahappot kosteuttavat ihoa.

28 päivän käytön jälkeen ihon punakkuus, rohtumat, paksuuntumat ja hankautumat vähenivät merkittävästi 67% käyttäjistä.*

28 päivän käytön jälkeen ihon kuivuus ja kutina helpottivat merkittävästi 86% käyttäjistä.**

* Eczema Area Severity Index (EASI index) ** Visual analoque scale (VAS score). Kliininen kosmetiikkatutkimus Pharmascanin suorittama. Katso tutkimus tästä.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Dicaprylyl Carbonate, Ribes Nigrum Seed Oil, Lactobacillus rhamnosus SP1 CS, Lactobacillus rhamnosus LB21 CS, Hippophae Rhamnoides Seed Oil, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract, Lecitin, Tocopherol, Ascorbyl palmitate and Citric Acid.

Parasta ennen 09/2025

Pakkauksen sisältö 5×10 ml (50 ml).

Käyttöohje: Levitä kerran päivässä ihon kuivalle, atooppiselle alueelle.  Kun bakteerit on vapautettu öljyyn, on tuotteen käyttöaika 7 vrk.

  1. Vapauta elävät bakteerit öljyyn kiertämällä korkkia myötäpäivään, kunnes kuulet pienen ’’klik’’ äänen ja sinettirengas katkeaa. Tarkista katsomalla, että korkin alla oleva bakteerien säiliö on avautunut. Kierrä korkkia lisää, mikäli et havaitse säiliön avautuneen.
  2. Ravista pulloa voimakkaasti, jotta bakteerit sekoittuvat öljyyn kunnolla. Ravista hyvin aina ennen käyttöä.
  3. Vaihda annostelukorkki ampulliin, jotta saat öljyä tipoittain iholle. Annostelukorkit löydät kannen alta pakkauksen etureunasta.
  4. Bakteerien vapauttamisen jälkeen ampullin käyttöaika on 7 vrk, sillä sen jälkeen bakteerien elävyys öljyssä heikkenee.

Noudata käyttöohjetta huolellisesti. Rikkoutuneelle iholle voi aiheuttaa kirvelyä heti voitelun jälkeen. Oireet häviävät yleensä myöhemmin.

 

Valmistettu Italiassa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.

 

Saatat myös pitää...