Siirry pääsisältöön

Uutiset

Vuosi 2022 pakettiin: Uusi bakteerilisä suolistotuotteisiin alkuvuonna 2023

Vuosi 2022 alkaa olla lopuillaan ja paljon on tapahtunut GutGuide-laboratoriossa tänäkin vuonna. Suurimpana muutoksena oli laboratoriomme muutto uusiin isompiin tiloihin Salon IoT Campukselle syyskuussa ja nyt myös verkkokaupan tilaukset on mahdollista noutaa Campukselta!

Tuotteidemme kehitys jatkuu

Eri tarpeisiin tarvitaan eri mekanismein toimivat bakteerit ja siksi suoliston kautta vaikuttavien bakteerituotteidemme valikoima laajenee uusien tutkimustulosten myötä. Lisäsimme syksyllä ProVillus 50+ -tuotteeseen uuden Lactobacillus paracasei – kannan laajentamaan lajivalikoimaa. Ikääntyessä hyödyllisten bifidobakteerien ja laktobasillien osuus vähitellen laskee ja sillä on vaikutuksia sekä suolen toimintaan että esim. vastustuskykyyn. L. paracasei tukee erityisesti suolen toimintaa. GutGuide® ProVillus50+-tuote sisältää nyt kolme eri bifidobakteerilajia sekä kaksi laktobasillilajia.

Myös ProDiet-, ProImmuno– ja ProSkin-tuotteemme uudistuvat uuden tuotantoerän myötä. Tuotteisiin tulee lisänä C-vitamiini. Vanhoja eriä on vielä saatavana kampanjahinnoin. Uudet tuotteet tulevat myyntiin helmikuussa.

Uusi ProMood-bakteerituote suolistotuotteiden valikoimaan tammikussa

Suolistosta on yhteys aivoihin hermoston välityksellä. Erityiset suoliston hyödylliset laktobasillit ja bifidobakteerit tuottavat aineenvaihdunnassaan yhdisteitä, neurotransmittereitä, jotka viestivät hermoston kautta aivoihin. Suolistomikrobiston yhteydestä masennukseen, uupumukseen ja erilaisiin neurologisiin sairauksiin on jo useita kansainvälisiä julkaisuja ja myös GutGuidelle on myönnetty patentti aiheeseen liittyen. ProMood sisältää Lactobacillus plantarum P8 -bakteereita yhdessä bifidobakteerien ja C-vitamiinin kanssa. ProMood-bakteerivalmiste tulee myyntiin tammikuussa.

Vinkkinä jouluun

Lisäsimme verkkokauppaamme Lahjat-osion. Voit ostaa hyvinvointia läheiselle lahjapakkauksessa. Olemme koonneet valmiiksi lahjat lapsille, aikuisille ja ihon hyvinvointiin, emmekä unohtaneet lemmikkejä! Myös henkilökohtainen suolistomikobistoanalyysi on nyt mahdollista ostaa lahjaksi.

Rauhallista joulun aikaa ja onnellista uutta vuotta toivoo Team GutGuide.

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä