Siirry pääsisältöön

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1608″ img_size=”full” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

GutGuide-suolistoindeksianalyysi määrittelee suolistomikrobiostosi tasapainon

Suolistossa on yli 1200 bakteerilajia. Hyvinvoinnin kannalta on tärkeää säilyttää toivottujen, hyödyllisten ja ei-toivottujen bakteerilajien suhde tasapainoisena. Erilaiset sairaudet, lääkehoidot, muutokset ruokavaliossa sekä virus- ja bakteeri-infektiot voivat muuttaa mikrobilajien suhteita. Antibioottihoitojen on esimerkiksi todettu vaikuttavan mikrobiston tasapainoon jopa vuoden hoidon lopettamisen jälkeen.

Suoliston monimuotoisesta mikrobistosta GutGuide pystyy analysoimaan noin 70% bakteereista ja erityisesti ne, joiden on tutkimuksissa osoitettu liittyvän kiinteästi kehon hyvinvointiin. Käytetyn sytometrian avulla ulostenäytteessä voidaan tunnistaa toivotut ja ei-toivotut bakteerilajit sekä niiden keskinäiset suhteet. Tämä suhde määritellään GutIndex-lukemalla janalla, jonka avulla voi nähdä oman tuloksen verrattuna suomalaisten, terveiden aikuisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksi ei ole tavoitetasolla, asiantuntijamme suosittelevat toimenpiteitä suolistomikrobiston tasapainottamiseksi.

GutGuide-suolistoindeksianalyysi kertoo toivottujen sekä ei-toivottujen bakteerien määrän

GutIndex-suolistoindeksi kattaa useita eri mikrobilajeja – toivottuja ja ei-toivottuja. Henkilökohtaisessa analyysissa kuvataan kokonaisindeksin lisäksi hyvinvoinnin näkökulmasta tärkeimmät bakteerilajit ja -ryhmät. Esimerkiksi bifidobakteerit ja laktobasillit ovat suolen hyvinvoinnin kannalta toivottuja bakteerilajeja, jotka puolustavat suolen ja koko kehon terveyttä eri mekanismein.

Katso tästä Indeksituloksen mallivastaus.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”1609″ img_size=”large” alignment=”center” onclick=”custom_link” link=”https://gutguide.com/kauppa/”][vc_single_image image=”1870″ img_size=”large” alignment=”center”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Näin tilaat GutGuide-suolistoindeksianalyysin

  1. Rekisteröidy/kirjaudu palveluumme.
  2. Tilaa ja maksa analyysi.
  3. Saat näytteenotto- ja palautuspakkauksen kotiisi viikon kuluessa maksusta. Ks. pakkaus.
  4. Ota näyte ohjeiden mukaisesti ja postita laboratorioon. Ks. näytteenoton ohjeet.
  5. Saat ilmoituksen tulosten valmistumisesta sähköpostiisi n. 2 viikon sisällä.
  6. Kirjaudu palveluun ja lue tulokset sekä asiantuntijoiden suositukset.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Usein kysyttyjä kysymyksiä

1. Miten analyysi otetaan? Tilaa näytteenottopaketti. Saat pakkauksen, ohjeet ja näytteenoton apuvälineet postitse kotiisi viikon kuluessa. Ota ulostenäyte su-ma ja postita takaisin GutGuide laboratorioon 24 h:n kuluessa näytteenotosta. Ks. näytteenotonohjeet.

2. Mitä analyysini kertoo? Saamasi henkilökohtainen suolistoindeksi eli GutIndex –lukema kertoo toivottujen ja ei-toivottujen bakteerien suhteesta suolistossasi. Lisäksi saat tietää eri toivottujen ja ei-toivottujen bakteerilajien määrät. Huomaa, että ei-toivotut bakteerit kuuluvat myös normaaliin suolistomikrobistoon, kyse on mikrobiston tasapainosta. GutGuiden asiantuntijat antavat myös suosituksia ruokavaliosta ja miten suolistomikrobistoon voi vaikuttaa, jos se on tarpeen.

3. Miten suolistoindeksilukema määritellään? GutGuide omistaa tietokannan terveiden, aikuisten, suomalaisten normaalista suolistomikrobilajien tasapainosta ja tähän keskiarvoon verrataan sinun GutIndex -lukemaasi.

Kaikkien tuotteidemme hintatiedot löydät verkkokaupastamme[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]