GUTINDEX total -suolistomikrobiston tasapainon kokonaiskartoitus

Tilaa tämä suolistoindeksitesti, kun haluat kokonaiskuvan suolistosi tilasta ja bakteerilajien tasapainosta. Et välttämättä tunnista mitään erityisiä oireita, mutta sinulla on herkästi ärtyvä suolisto.

Hinta: 149,00 

GUTINDEX total -suolistoindeksitesti

Ulostenäytteesi analysoidaan GutGuide laboratoriossa ja tuloksena saat:

  • Suolistosi ei-toivotut ja toivotut bakteerilajit laajasti määriteltynä.
  • Bakteerilajien välisen tasapainon GutIndex-lukemana, jonka avulla näet tuloksesi verrattuna terveiden suomalaisten keskimääräisiin normaaliarvoihin.
  • Tiedon mahdollisesta suolistohiivasta
  • Asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi mikäli GutIndex-lukemasi ei ole tavoitetasolla

Tuotekuvaus:

GutIndex-suolistoindeksitestillä selvität suolistosi mikrobilajien välisen tasapainon. Tilaa testi kotiisi, lähetä ulostenäyte analysoitavaksi postissa ja lue tulokset suoraan omalta tililtäsi verkkopalvelustamme. GutGuide-laboratoriossa analysoidaan näytteesi toivotut ja ei- toivotut bakteerilajit sekä niiden keskinäinen suhde. Tämä suhde määritellään GutIndex-lukemalla, jonka avulla näet tuloksesi verrattuna suomalaisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksisi ei ole tavoitetasolla, saat asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi.

GutGuide –suolistoindeksitestin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin näiltä sivuilta saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa näytteen toimituspakkauksessa takaisin analysoitavaksi GutGuide -laboratorioon. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide -laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.

Indeksituloksen mallivastaus.