Siirry pääsisältöön

GutIndex®TOTAL-suolistomikrobiston tasapainon kokonaiskartoitus

Mikrobistosi tasapainoa kuvaava laaja suolistomikrobiston testi. Analyysissä määritetään 8 suoliston hyvinvoinnin kannalta oleellista bakteeriryhmää sekä hiivat.

149,00 

Analyysin tulokset saat OMA GutGuide -tilillesi. Sieltä voit sekä lukea että tulostaa tuloksesi ja mikrobiologin suositukset.

Kuvaus

Testin tuloksena saat tietää:

  • Suolistosi 1. hyödylliset bakteerilajit, 2. normaalit, mutta yliedustettuna mikrobiston tasapainoa heikentävät bakteerilajit ja 3. ei-toivotut bakteerilajit (yhteensä 8 ryhmää).
  • Bakteerilajien välisen tasapainon GutIndex-lukemana, jonka avulla näet kokonaistuloksesi verrattuna terveiden suomalaisten aikuisten keskimääräisiin normaaliarvoihin. Vertailuaineisto on kerätty yli 18-vuotiailta.
  • Tiedon mahdollisesta suolistohiivasta.
  • Asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi, mikäli GutIndex-lukemasi ei ole tavoitetasolla.

 

Tuotekuvaus:

GutIndexⓇ-suolistomikrobistoanalyysi selvittää suolistosi mikrobilajien välisen tasapainon. Tilaa testi kotiisi, lähetä ulostenäyte analysoitavaksi postitse laboratorioon ja lue tulokset suoraan OMA GutGuide -tililtäsi www.gutguide.fi verkkosivulta. GutGuide-laboratoriossa analysoidaan näytteesi toivotut ja ei- toivotut bakteerilajit sekä niiden keskinäinen suhde. Tämä suhde määritellään GutIndexⓇ-lukemalla, jonka avulla näet tuloksesi verrattuna suomalaisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksisi ei ole tavoitetasolla, saat asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi.

Testin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin, saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa analysoitavan näytteen takaisin GutGuide-laboratorioon toimituspakkauksessa. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide-laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi, kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.

Verkkokaupasta löytyy myös Epassi-maksunappi.

 

demo

 

Lahjatilaus:

Jos haluat tilata GutIndex®TOTAL-suolistomikrobistoanalyysin lahjaksi tai toisen henkilön puolesta, tee tilaus lahjatilauksena. Saat postissa näytteenottopakkauksen, jonka sisällä on ohjeet ja koodi kuinka lahjan saaja rekisteröityy ja aktivoi henkilökohtaisen tutkimuksen verkkosivuilla. Tämä tulee tehdä ennen näytteen lähettämistä laboratorioon.

 

lahjatilaus

Saatat myös pitää...