Siirry pääsisältöön

GutIndex®TOTAL-lahjatilaus

Mikrobiston tasapainoa kuvaava laaja suolistomikrobistotesti lahjaksi. Maksuton toimitus kirjeitse.

155,90 

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Testin tuloksena saa tietää:

  • Suoliston 1. hyödylliset bakteerilajit, 2. normaalit, mutta yliedustettuna mikrobiston tasapainoa heikentävät bakteerilajit ja 3. ei-toivotut bakteerilajit (yhteensä 8 ryhmää).
  • Bakteerilajien välisen tasapainon GutIndex-lukemana, jonka avulla näkee kokonaistuloksen verrattuna terveiden suomalaisten aikuisten keskimääräisiin normaaliarvoihin. Vertailuaineisto on kerätty yli 18-vuotiailta.
  • Tiedon mahdollisesta suolistohiivasta
  • Asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobiston tasapainottamiseksi, mikäli GutIndex-lukema ei ole tavoitetasolla

 

Tuotekuvaus:

GutIndex®TOTAL-suolistomikrobistoanalyysin lahjatilaus tai tilaus toisen henkilön puolesta. Henkilökohtainen tilaus tulee tehdä tästä linkistä.

  1. Tee GutIndex®TOTAL-suolistomikrobistoanalyysi lahjatilaus.
  2. Postitamme sinulle näytteenottolaatikon haluamaasi osoitteeseen.
  3. Näytteenottolaatikko sisältää ohjeet kuinka lahjan saaja rekisteröityy ja aktivoi henkilökohtaisen tutkimuksen verkkosivuilla ennen näytteen lähettämistä.
  4. Rekisteröitymisen jälkeen voi ulostenäytteen lähettää analysoitavaksi postitse laboratorioon.
  5. Tulokset ja suositukset voi lukea rekisteröinnin yhteydessä tehdyltä OMA GutGuide -tililtä www.gutguide.fi verkkosivulta.

 

GutGuide-laboratoriossa analysoidaan näytteen toivotut ja ei- toivotut bakteerilajit sekä niiden keskinäinen suhde. Tämä suhde määritellään GutIndex-lukemalla, jonka avulla näkee tuloksen verrattuna suomalaisten normaaliarvoihin. Mikäli indeksi ei ole tavoitetasolla, saa asiantuntijoiden suositukset suolistomikrobistosi tasapainottamiseksi.

Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja analysoitavan näytteen voi postittaa takaisin GutGuide-laboratorioon toimituspakkauksessa. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide-laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Kun testitulokset ovat luettavissa omalla käyttäjätilillä GutGuiden verkkosivuilla, saa siitä ilmoituksen rekisteröitymisen yhteydessä annettuun sähköpostiin. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.

demo

Toimitus:

Indeksilahjatilauksen maksuton toimitus hoituu kirjepostina postiluukkuun tai -laatikkoon (älä valitse toimitusta postin noutopisteeseen). Jos haluat maksuttoman toimituksen kirjepostina suoraan lahjansaajalle, voit halutessasi vaihtaa saajan osoitetiedot omiesi tilalle ostoskorissa.

Saatat myös pitää...