Suolistomikrobisto vaikuttaa painonhallintaan – GutGuide® julkaisee painonhallintaohjelman

GutGuide® lanseeraa painonhallintaohjelman, jonka tavoitteena oli lisätä ymmärrystä suolistomikrobiston vaikutuksista painonhallintaa sekä antaa vinkkejä mikrobiston ohjaamisesta oikeaan suuntaa ruokavaliolla sekä bakteeri- ja kuitutuotteilla. Painohallintatietopaketin ovat luoneet ravitsemusterapeutti Anette Palssa ja MML, mikrobiologi Annika Mäyrä. Palssa luotaa eri ruokavalioiden vaikutusta painonhallintaan ja Mäyrä valottaa suolistomikrobiston yhteyksiä viskeraalisen rasvan kertymiseen sekä mahdollisuuksia oman mikrobiston analysointiin.

Painonhallintaohjelmaan kuuluu suolistomikrobistoanalyysi, ProDiet-bifidobakteerien ja resistentin kuidun yhdistelmätuote sekä painonhallintaopas. ProDiet-tuote ja painonhallintaopas ovat saatavissa GutGuide-verkkokaupan lisäksi Aito-kaupoissa.

Lue lisää ProDiet-tuotteesta >  ja painonhallintaoppaasta >

Comments are closed.