GutGuide® ProVillus -maitohappobakteerituote

Provillus on patentoitu bifidobakteeri- ja laktobasilli-bakteerituote herkälle suolistolle, lapsille ja aikuisille.

Parasta ennen: 10/2022.

Hinta: 14,00 38,00 

Poista

GutGuide® ProVillus -maitohappobakteeri- ja bifidobakteerituote herkälle suolistolle.

GutGuide® ProVillus -bakteerituote on kahden valikoidun bakteerin yhdistelmä: Lactobacillus rhamnosus SP1 + Bifidobacterium lactis BLC. Sopii herkälle suolistolle ja kaiken ikäisille.

ProVillus tuote sisältää vain kyseisten bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena maltodekstriiniä maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa kylmiin maitotuotteisiin (kaura-, soijatuotteisiin tms.) omien ruokailutottumusten mukaan. Ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Älä sekoita kuitenkaan kuumiin ruokiin. Yksi annos (jauhepussi) sisältää 2000 miljoonaa bakteeria, joka on riittävä päiväannos. Määrää voi lisätä 2 -3 pussiin päivässä tarpeen mukaan.

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacterium lactis BLC1, Lactobacillus rhamnosus SP1, maltodekstriini maissista

Sisältää per annos/2 g: B. lactis Provillus BLC1 (1000 milj.), L. rhamnosus Permeabilis SP1 (1000 milj.). Pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: Sekoitetaan maitoon, mehuun, jogurttiin tai muuhun kylmään juomaan tai ruokaan. 1 annospussi (2 g) päivässä aterian yhteydessä.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Valmistettu Italiassa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko