Siirry pääsisältöön
Ale!

skinGuide Anti-Age

Loppuunmyynti!
Probioottiöljy: ikääntyvä iho
20 ml

Original price was: 43,00 €.Current price is: 25,00 €.

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kuvaus

Loppuunmyynti! skinGuide-probioottiöljyä GutGuidelle valmistanut yritys on myyty L’Oréalille. Kaupan johdosta myös anti-age-öljyn valmistuttaminen valitettavasti päättyy. Varastossa jäljellä oleva erä myydään loppuun ja sen jälkeen öljyä ei ole enää saatavilla. Erän viimeinen käyttöpäivä on 09/25, joten omaan varastoon ostaminen on mahdollista.

SkinGuide-ikääntymisenestöljyn probiootit ylläpitävät ihon kosteustasapainoa, edistävät ihon uusiutumista ja vähentävät ikääntymisen merkkejä kuten juonteita, ryppyjä, pigmenttitäpliä, liskoihoa ja epäelastisuutta.  Riittoisa 20 ml pullo kestää 5 viikkoa päivittäisessä käytössä.

Ikääntyessä ihoon vaikuttavat useat ulkoiset tekijät: auringon UV-säteily, elintavat, erityisesti tupakointi ja ruokavalio, joka ohjaa myös suoliston mikrobiston koostumusta. Suolistosta on yhteys ihoon immuunijärjestelmän kautta. Näiden tekijöiden vaikutus näkyy ihossa: kosteus vähenee ja iho kuivuu, pigmenttiläiskiä ilmaantuu, kollageeni vähenee ja iho menettää elastisuutensa.

skinGuide Anti-Age-kasvoöljy sisältää eläviä L. plantarum LB 244R®  -bakteereja. Probioottiset laktobasillit korjaavat ihon happamuutta tuottamalla vapaita rasvahappoja sekä entsyymejä, jotka lisäävät ihon kimmoisuutta ja kosteuden säilymistä. Laktobasillit tuottavat myös antioksidanttisia yhdisteitä, estävät ei-toivottujen bakteerien lisääntymistä ja aktivoivat ihon paikallista vastustuskykyä. Lue lisää ihon ikääntymisestä ja probioottien vaikutuksesta.

 

Tuotetiedot:

Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Feruloyl Soy Glycerides, Lactobacillus (isolated from fermented cabbage), Tocopherol, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil.

Parasta ennen 09/2025

Pakkauksen koko 20 ml.

Käyttöohje: Avaa korkki auki ja kierrä tilalle pipetti. Ravista pulloa ennen jokaista käyttökertaa. Levitä kasvoille n. 2 tippaa 1-2 kertaa päivässä. Avattu tuote säilyttää optimaalisen tehonsa kolme kuukautta. Säilytä huoneenlämmössä.

Sopii kaikille ihotyypeille.

HUOM. Öljyssä olevat laktobasillit ovat hyvin pieninä kiteinä, jotka sulavat heti iholla. Tämä saattaa tuntua hienoisena hiekkaisuutena öljyä levitettäessä.

Valmistettu Tanskassa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy.