Siirry pääsisältöön

Suolistotuotteet

GutGuide® -suolistotuotteet sisältävät tutkittuja bakteerikantoja ja niiden ravinnekuituja. Bakteerit ja kuidut sopivat käyttäviksi erikseen tai yhdessä, sillä ravinteena toimivat kuidut bakteerien niiden toimintaa suolistossa. Jokaisen ihmisen suolistomikrobisto on omanlaisensa ja reagoi sekä eri bakteerilajeihin että eri lähteistä eristettyihin kuituihin yksilöllisesti. 

Suu-, hammas- ja nielutuotteet

ToothGuide®-tuotteet sisältävät patentoituja S. salivarius -maitohappobakteerikantoja, propionihappobakteereita, D3-vitamiinia sekä ksylitolia. Streptococcus salivarius -maitohappobakteerit kuuluvat terveen suun luonnolliseen, tasapainoiseen mikrobistoon.

Ihotuotteet

Atooppisen ihon mikrobiston on todettu olevan köyhtynyt ja monimuotoisuuden vähentynyt. Ihon kuntoon vaikuttavat niin ulkoiset kuin sisäiset tekijät. Ulkoinen kosteutus marjasiemenöljyllä ja valituilla, kliinisesti tutkituilla maitohappobakteereilla parantaa ihon kuntoa merkittävästi. Sisäisesti suolistomikrobiston tasapaino ja sen tuottamat erilaiset yhdisteet ovat oleellisia koko kehon hyvinvoinnille iho mukaan lukien.

Lapset

Lapsen suun- ja suoliston mikrobistot alkavat kehittyä heti syntymän jälkeen. Mikrobivalikoima on erilainen suussa ja nielussa kuin suolistossa. Lasten suolistomikrobistossa bifidobakteerit ovat ensimmäisinä vuosina suurin bakteeriryhmä. Vähitellen, ruokavalikoiman lisääntyessä mikrobiston kirjo laajenee ja lapsen immuunipuolustus kehittyy monipuolistuvan mikrobiston myötä. Suun mikrobistossa ensimmäisenä valtalajina on yleensä Streptococcus salivarius bakteerit.

Yleiset oppaat

Yleistajuisia oppaita suun ja suoliston mikrobistoista.

Uni

Uni/melatoniini

Lemmikit

PetGuide®-tuotteet kissoille ja koirille sisältävät eläviä suun ja suoliston maitohappobakteereja kuten Lactobacillus acidophilus D2, joka tasapainottaa suolistomikrobistoa ja on ainoa EFSA (European Food Safety Authority) hyväksytty laktobasilli. Sekä PetGuide®suu- että suolistotuote on kliinisesti tutkittu kisoilla ja koirilla.