Siirry pääsisältöön

GutGuide®ProVillus 50+ – 10 annospussia

Bakteerilisä herkälle suolistolle
10 annospussia / 20 g
Parasta ennen: 03/2023

0,00 

Osasto:

Kuvaus

Ikääntyessä suolistomikrobistossa tapahtuu vähitellen muutoksia ja erityisesti bifidobakteerien osuus vähenee. Muutokseen voidaan vaikuttaa ruokavalion ja bakteerituotteiden avulla, mutta vaikutukset ovat aina yksilöllisiä. Esimerkiksi eri bifidobakteerilajien vaikutuksissa on paljon yksilökohtaisia eroja. GutGuide®  ProVillus50+ tuote on kehitetty soveltumaan mahdollisimman monelle käyttäjälle ja siksi se sisältää kolme eri bifidobakteerilajia sekä laktobasillin: Bifidobacaterium lactis BLC1, Bifidobacterium Breve Bbr8, Bifidobacaterium. bifidum SP9 sekä Lactobacillus rhamnosus SP1.

ProVillus50+ tuote sisältää vain elävien bakteerien kylmäkuivattua jauhetta ja kantaja-aineena on maltodekstriini maissista. Ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheen voi sekoittaa oman ruokavalion mukaan esim. kylmiin maito- tai kasvimaitotuotteisiin, mehuun tai muuhun juomaan tai ruokaan. Ruoka suojaa bakteerit elävänä suolistoon. Jauhetta ei saa sekoittaa lämpimiin ruokiin tai juomiin, sillä bakteerit eivät siedä kuumaa.

1 annospussi (2g) sisältää 4000 miljoonaa elävää bakteeria.

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Bifidobacaterium lactis BLC1, Bifidobacterium Breve Bbr8, Bifidobacaterium. bifidum SP9 sekä Lactobacillus rhamnosus SP1 bakteerikannat ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 4000 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2 g).

Annostus: 1 annospussi (2g) päivässä. Sekoitetaan kylmään juomaan tai ruokaan.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Valmistettu Suomessa.

 

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko

Lisätiedot

Pakkauskoko

20 kpl, 60 kpl