Siirry pääsisältöön

Uutiset

Muuttopäivä ohi: Uusi tilava GutGuide-laboratorio Salossa

GutGuide-laboratorio on muuttanut Halikosta uusiin, suurempiin tiloihin Salon Iot yrityskampukselle. Samalla analyysikapasiteettimme nousee ja verkkokauppa saa lisää tilaa. Tutkimus- ja kehitystyö suun ja suoliston mikrobistoista jatkuu. Yksilökohtaisten suolistoanalyysien osuus toiminnassamme kasvaa ja yhteistyö lääkärien sekä ravitsemusterapeuttien kanssa etenee ja laajenee.

Suolistomikrobiston kansainvälinen tutkimus kasvaa kiinnostuksen sekä panostuksen lisääntyessä ja uutta tieto julkaistaan lähes päivittäin. Suun ja suoliston mikrobistoilla on tutkimuksissa tunnistettu yhteyksiä eri sairauksiin ja koko kehon hyvinvointiin. GutGuide hyödyntää tutkimustuloksia sekä oman suolistomikrobistoanalyysin että bakteerituotteiden kehityksessä. Hyvä uutinen on, että mikrobistoon voi vaikuttaa mm. elintavoilla, ravitsemuksella, kuiduilla ja bakteerituotteilla.

Tutkimukseen perustuen GutGuide kehittää jatkuvasti uusia tarkasti kohdennettuja bakteerituotteita koko ruoansulatuskanavan alueelle. Suusta suolistoon asustaa monia erilaisia bakteerikantoja, joiden toimintamekanismit kehossa poikkeavat toisistaan. Tämä takia tarvitaan useita erilaisia tuotteita, jotka sisältävät eri tarpeisiin sopivia bakteeriyhdistelmiä. GutGuiden valikoimassa on jo 10 eri tavoin toimivaa hyödyllistä bakteerivalmistetta. Katso tästä GutGuide-tuotevalikoima: suun bakteerituotteet ja suoliston bakteeri- ja kuitutuotteet.

Mikrobiologimme ja laboranttimme vastaavat kysymyksiin:

Asiakaspalvelu puh. klo 9-14 välisenä aikana: +358 44 989 5386

Sähköpostiin 24 h kuluessa: info@gutguide.fi

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä