Siirry pääsisältöön

Uutiset

GutGuide® laajentaa suolistotuotteiden valikoimaa

GutGuide® laajentaa huhtikuussa suolistotuotteiden valikoimaa. Bakteerikannat ja eri lähteistä eristetyt kuidut vaikuttavat eri tavoin, sillä jokaisen ihmisen suolistomikrobisto on omanlaisensa ja reagoi sekä syötyihin bakteerilajeihin että kuituihin yksilöllisesti. Bakteerit ja kuidut sopivat myös käyttäviksi yhdessä, sillä kuidut toimivat bakteerien ravinteena ja tukevat niiden toimintaa suolistossa.

Yhtä valmistetta tulee käyttää noin 3-4 viikkoa. Tässä ajassa mikrobistossa ehtii tapahtua muutoksia ja vaikutukset voi huomata suoliston oireissa ja toiminnassa. Suolistomikrobiston tasapainoa voi myös kartoittaa GutINDEX-analyysillä, jonka mukana saa myös mikrobiologin suositukset tasapainon optimoimiseksi.

Uudet GutGuide®-suolistotuotteet valmistetaan Suomessa ja ne ovat GutGuide-verkkokaupan lisäksi saatavilla toukokuusta lähtien Aito-kaupoissa.

Lue lisää >

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä