Siirry pääsisältöön

Tutkimusartikkelit

skinGuide -probioottinen öljy parantaa atooppisen ihon kuntoa

Kahden Lactobacillus rhamnosus -kannan ja marjojen siemenöljyjen yhdistelmän on todettu parantavan atooppisen ihon kuntoa merkittävästi. 4 viikon hoidon aikana 86% käyttäjistä sai helpotusta atooppisen ihon oireisiin. Innovatiivinen ampullipakkaus yhdistää avattaessa elävät bakteerit ja tyrnin sekä mustaherukan siemenöljyt. Tutkimustulokset on julkaistu Journal of Cosmetics, Dermatological Sciences and Applications -lehdessä helmikuussa 2019. > Lataa tutkimus

Atooppisesta ihosta kärsivien suolistomikrobiston on myös todettu olevan köyhä ja hyödyllisten bakteerilajien osuus vähentynyt. Koska iholla ja suolistolla on viestiyhteys, vaikuttaa suolistomikrobiston tasapaino myös ihon kuntoon. XOS kasviperäisen kuidun on todettu nostavan hyödyllisten bakteerien osuutta suolistossa.

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä