Siirry pääsisältöön

Uutiset

Uusi tuote koirille ja kissoille

GutGuide on kehittänyt kissoille ja koirille tarkoitetun suutuotteen. Valitut maitohappobakteerit syrjäyttävät kissojen ja koirien suussa ei-toivottuja ientulehduksia aiheuttavia bakteerilajeja. PetGuide -maitohappobakteerijauhe on hajuton ja mauton ja kissatkin hyväksyvät sen. Suussa jauhe muodostaa geelimäisen rakenteen, jolloin bakteerit pysyvät suun pinnoilla.

Tuote tutkittiin sekä kissoilla (9) ja koirilla (8), jotka käyttivät tuotetta 4-5 viikon ajan ripoteltuna kuivamuonan päälle. Tuotteen käyttö vähensi merkittävästi ientulehdusta aiheuttavien bakteerilajien määrää.

Terveiset tuotteen testaajilta:

’’Olemme sitä mieltä, että tuote on tehokas, toimi persialaisilla ja exotic-rotuisilla kissoillamme hyvin ja niillä ei 4 viikon käytön jälkeen ollut ongelmia suussa. Hengityskin vaikuttaa raikkaammalta. Kokemus tuotteiden käytöstä on hyvä ja voimme suositella Petguidea myös muille’’ -Elena ja Matti Korpela

’’Meillä on pelkästään hyvää sanomista Petguide -tuotteesta. Meidän eri ikäisillä Perun karvattomilla koirilla jo 5 viikon käytössä huomasi, että tulee vähemmän hammaskiveä ja hengitys on raikkaampi. Otamme tuotteen käyttöön jo pennuille’’ -Amy Malmivaara

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä