Siirry pääsisältöön

Uutiset

IMMUNOhoney -hunajatuotteet

Nyt on hyvä aika aloittaa syksyn ja talven kestävä siedätys ja mikrobiston rakentaminen ennen ensi kevään siitepölykautta.

IMMUNOhoney -siitepölysiedätyshunaja on lepän, pajun, pujon ja koivun siitepöly siedätykseen tarkoitettu ravintolisä. Luomusiitepölyhunaja sisältää mehiläisten keräämää keväällä kukkivien puiden allergisoivaa siitepölyä sekä eläviä kasvimikrobeja. Mehiläiset valmistavat siedätyshunajan erikoisrakenteisissa pesissä, joista siitepöly ja kasvimikrobisto saadaan hunajaan vakioiduissa määrissä.

IMMUNOhoney-mikrobirikashunaja on suoliston suppeaa mikrobistoa monipuolistava ravintolisä. Mikrobiaktiivinen luomuhunaja sisältää mehiläisten keräämää kasvien bioainesta sekä kaupunkiympäristöstä puuttuvia bakteereita. Tutkimusten mukaan noin puolet IMMUNOhoneyn mikrobistosta on erilaisia maitohappobakteerilajeja. Mikrohunajassa on myös kesäkukkien siitepölyä, mutta ei keväällä kukkivien puiden allergisoivaa siitepölyä. IMMUNOhoney -tuotteiden valmistusmenetelmä on Kerimesi -hunajatarhan vuosia kestäneen kehitystyön tulos.

Saarinen K., Jantunen J., Haahtela T.,2011. Birch pollen Honey for Birch pollen Allergy – A randomized Controlled Pilot study. Int Arch Allergy Immunol. 155:160–166 > Lataa tutkimus

Nurminen N. ym. 2018. Nature-derived microbiota exposure as a novel immunomodulatory approach. Future Microbiology. Vol.13, No 7:737-744 > Lataa tutkimus

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä