GutGuide® ProSkin bakteerivalmiste

Proskin on kolmen bakteerikannan – bifidobakteerien ja laktobasillien yhdistelmätuote suoliston kautta herkälle iholle.

Hinta: 14,20 40,00 

Poista

GutGuide® ProSkin bakteerivalmiste

Suolistosta on yhteys ihoon immuunisysteemin kautta. Siksi suoliston mikrobiston tasapaino on tärkeä myös ihon kannalta. Eri bifidobakteeri- ja laktobasillikannoilla on erilaisia ominaisuuksia ja siksi niiden valinta eri tarkoituksiin on tärkeää. Proskin -bakteerituotteeseen on kliinisesti tutkittu ja valittu kolme kantaa: Bifidobacterium longum 7347, Bifidobacterium lactis 8145 ja Lactobacillus rhamnosus 8361

Proskin -tuote sisältää vain kylmäkuivattuja bakteereita sekoitettuna maltodekstriiniin, ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheena bakteerit ovat hellästi käsiteltyjä ja siksi hyvin elävässä ja aktiivisessa muodossa. Bakteerijauheen voi sekoittaa kylmiin maito- tai kasvispohjaisiin elintarvikkeisiin omien tottumusten mukaan. Tuote suojaa bakteereita pääsemään elävänä suolistoon. Älä sekoita kuumiin ruokiin. Kuidut toimivat näiden bakteerien ravinteena. Jos haluat vahvistaa bakteerien vaikutusta, niin voit lisätä Probifido-XOS-kuitua bakteerien ravinteeksi suolistoon.

Kun Proskin- bakteerit toimivat suoliston kautta sisäisesti, toimii Skinguide bakteeri+öljy -tuote ulkoisesti tuoden iholle luonnollisen bakteerisuojan, joka atooppiselta iholta puuttuu. Katso lisää ihotuotteet Skinguide. Tuotteet tukevat toisiaan yhdessä käytettynä -ulkoisesti ja sisäisesti.

Tuotetiedot:

Ainesosat : Bifidobacterium longum 7347, Bifidobacterium lactis 8145 ja Lactobacillus rhamnosus 8361 – bakteerikannat ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 3000 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia (3000 milj. elävää bakteeria).

Annostus: Sekoitetaan maitoon, mehuun, jogurttiin tai muuhun kylmään juomaan tai ruokaan. 1 annospussi päivässä.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko