Siirry pääsisältöön

Tutkimusartikkelit

Tutkimus: Probioottibakteerit Streptococcus oralis ja Streptococcus uberis valkaisevat hampaita

Dental whitening effect of an oral probiotic -tutkimusartikkelissa todetaan suun omien Streptococcus oralis ja Streptococcus uberis -probioottibakteerikantojen tuottavan pieniä määriä vetyperoksidia ja siten valkaisevan teen kellastamia hampaita 3-4 viikossa merkittävästi. Kannat kykenevät aiempien tutkimusten mukaan myös syrjäyttämään suun ei-toivottuja bakteereita. Nämä probioottibakteerikannat kuuluvat suun luonnolliseen mikrobistoon ja niiden määrän lisääminen suussa esimerkiksi ToothGuide WHITE -huuhdetablettien avulla on turvallinen tapa valkaista hampaita. Sopii kaikille yli 11-vuotiaille ja myös jatkuvaan käyttöön. > Lataa tutkimus

Jaa uutinen

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä