GUTINDEX mini

Tilaa tämä nopea ja suolistoterveyden kannalta hyödyllisiin bakteeriryhmiin keskittyvä analyysi, kun haluat saada kuvan siitä, onko hyödyllisten bakteerilajien osuus hyvällä tasolla suolistossasi. Suolistonäytteesi analysoidaan Gutguiden laboratoriossa. Analyysi havainnollistaa ruokavaliosi vaikutusta mikrobistoon ts. ”ruokkiiko” se suolistomikrobistoasi tai onko mikrobistosi palautunut lääkekuurien jälkeen tasapainoon.

Hinta: 60,00 

Gutindex mini –suolistomikrobiston analyysin tuloksena saat:

  • Suolistomikrobistosi suurimpien bakteeriryhmien osuuden mikrobistosta ja niiden osuuden verrattuna terveiden suomalaisten keskimääräisiin arvoihin.
  • Analyysissä määritetään bifidobakteerien ja Faecalibacterium prausnitzii -lajin osuudet. Näiden ryhmien osuus hyvinvoivassa suolistossa on yhteensä 20-25%.
  • Asiantuntijoiden suositukset mikrobiston tasapainottamiseksi ja jatkotoimenpiteet.
Tuotekuvaus:

Gutindex MINI -analyysin avulla selvität nopeasti hyödyllisten bakteerien osuuden suolistossasi. Analyysillä määritetään tärkeimpien bifidobakteerien osuus (esim. Bifidobacterium longum, B. lactis, B. breve, B. adolescentis, B. bifidum jne. ) Bifidobakteerien osuus on noin 10% hyvinvoivassa suolistossa ja lajikoostumus on yksilökohtainen. Lisäksi määritetään Faecalibacterium prausnitzii -lajin osuus, jonka osuus on myös noin 10-15% hyvinvoivassa suolistossa. Näiden bakteeriryhmien merkitys suolistossa on oleellinen esim. elimistön puolustusjärjestelmän kehittymisen, immuunivasteen kehittymisen, hyväkuntoisen suolinukan sekä eri vitamiinien että lyhytketjuisten rasvahappojen kuten esim. esim. voihapon tuoton suhteen.

Edellä mainittujen ryhmien tasosta pystytään esimerkiksi päättelemään, ruokkiiko ruokavaliosi parhaalla mahdollisella tavalla näiden bakteerien lisääntymistä ja toimintaa suolistossasi. Analyysin perusteella asiantuntijat antavat suosituksen mahdollisuuksista korjata tilannetta.

GutGuide –suolistoindeksitestin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin näiltä sivuilta saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa näytteen toimituspakkauksessa takaisin analysoitavaksi GutGuide -laboratorioon. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide -laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.