PetGuide®-bakteeriseos kissojen ja koirien hampaiden hyvinvointiin

PetGuide®-maitohappobakteeriseos kissojen ja koirien hampaille ja ikenille. Päivän annos 1 tl. Valitse pakkauskoko käyttötarpeen eli lemmikkien määrän mukaan, sillä tuote säilyy avattuna 1 kuukauden > 1 eläin 50 g purkki, 3 tai useampi eläin 175 g purkki.

Tilattavissa:

30 annoksen jauhepurkki (50 g) hintaan 10,00 €

100 annoksen jauhepurkki (175 g) hintaan 18,00 €.

Parasta ennen: 06/2021

Hinta: 10,00 18,00 

Poista

PetGuide®-maitohappobakteeriseos kissojen ja koirien hampaiden hyvinvointiin:

PetGuide®-jauhe sisältää 3 eri bakteerilajia: Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus plantarum -kannat. Nämä maitohappobakteerit syrjäyttävät koiran ja kissan suusta ei-toivottuja tulehduksia aiheuttavia bakteereita. Jatkuva käyttö ylläpitää hyödyllistä mikrobistoa.

Elävät maitohappobakteerit on sekoitettu mauttomaan ja hajuttomaan erikoisselluloosaan. Bakteerit säilyvät elävinä kuivissa olosuhteissa käytön ajan. Kostuessaan bakteerijauhe muodostaa geelimäisen rakenteen limakalvoille ja hampaiden pinnalle, joka edesauttaa bakteerien kiinnittymistä ja pysymistä eläimen suussa.

Tuotetiedot:

Ainesosat: Streptococcus thermophilus SP4, Lactobacillus plantarum 14D, Lactobacillus rhamnosus SP1 ja täyteaine (mikrokiteinen selluloosa). Yksi teelusikallinen sisältää n. 1 mrd elävää bakteeria (Yksi tl. on keskimääräinen päivän annos/eläin).

Annostus: 1 teelusikallinen päivässä. Ota jauhetta teelusikasta kostutetulla sormiharjalla ja hiero jauhe koiran tai kissan hampaisiin ja ikeniin.

Säilytys: Avaamattomana 18 kk. Avattuna 1 kk huoneenlämmössä. Säilytetään kuivassa. Kosteutta ei saa päästä purkkiin. Annostellaan aina kuivalla lusikalla.

Valmistettu Suomessa.

Valmistaja ja markkinoija: Biofarm Oy, Karkkila, Finland, biofarm.fi