Siirry pääsisältöön

PetGuide® kissat ja koirat / suu

Bakteerijauhe hampaille ja ikenille
Pakkauskoko 30 annosta/52 g

10,00 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,
HUOM! Kun ostat tuotteita 3 tai enemmän, saat automaattisesti 10 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 3 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Kuvaus

PetGuide®-bakteerijauhe sisältää 3 eri bakteerilajia: Lactobacillus rhamnosus, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus plantarum -kannat. Nämä maitohappobakteerikannat syrjäyttävät koiran ja kissan suusta ei-toivottuja tulehduksia aiheuttavia bakteereita ja samalla vähentää pahanhajuista hengitystä. Jatkuva käyttö ylläpitää hyödyllistä mikrobistoa.

Elävät maitohappobakteerit on sekoitettu mauttomaan ja hajuttomaan erikoisselluloosaan. Bakteerit säilyvät elävinä kuivissa olosuhteissa käytön ajan. Kostuessaan bakteerijauhe muodostaa geelimäisen rakenteen limakalvoille ja hampaiden pinnalle, joka edesauttaa bakteerien kiinnittymistä ja pysymistä eläimen suussa.

Yksi teelusikallinen sisältää n. 1000 miljoonaa elävää bakteeria (keskimääräinen päivän annos/eläin).

 

Tuotetiedot:

Ainesosat: Streptococcus thermophilus SP4, Lactobacillus plantarum 14D, Lactobacillus rhamnosus SP1 ja täyteaine (mikrokiteinen selluloosa).

Käyttö: 1/2-1 tl teelusikallinen päivässä lemmikin suun koon mukaan. Ota jauhetta teelusikasta kostutetulla sormiharjalla ja hiero jauhe koiran tai kissan hampaisiin ja ikeniin.

Säilytys: Avaamattomana 18 kk. Avattuna 1 kk huoneenlämmössä. Säilytetään kuivassa. Kosteutta ei saa päästä purkkiin. Annostellaan purkista aina kuivalla lusikalla.

Parasta ennen: 05/2024

 

Valmistettu Suomessa.

Valmistaja ja markkinoija: Biofarm Oy, Karkkila, Finland, biofarm.fi

 

 

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Pakkauskoko

30 annosta, 100 annosta

Saatat myös pitää...