GUTINDEX yeast -riskinä suolistohiiva

Tilaa tämä testi, kun haluat selvittää onko suolistossasi hiivasoluja.

Hinta: 45,00 

GUTINDEX yeast -suolistoindeksitesti:

Ulostenäytteesi analysoidaan GutGuide laboratoriossa ja tulos on joko positiivinen tai negatiivinen. Positiivinen tulos tarkoittaa, että on viitteitä siitä, että suolistossasi on hiivasoluja. Negatiivinen tulos puolestaan tarkoittaa, että suolistosta ei löydy viitteitä hiivasoluista.

Analyysissä emme määritä suoliston hiivoja lajitasolla, joten testistä ei saa vastausta siihen onko suolistossa esimerkiksi Candida albicans -hiivaa.

Tuotekuvaus:

GutIndex-suolistoindeksitestillä selvität suolistosi mikrobilajien välisen tasapainon. Tilaa testi kotiisi, lähetä ulostenäyte analysoitavaksi postissa ja lue tulokset suoraan omalta tililtäsi verkkopalvelustamme.

GutGuide –suolistoindeksitestin tekeminen on helppoa. Tilattuasi näytteenottopaketin näiltä sivuilta saat sen postitse kotiisi muutamassa päivässä. Ulostenäytteen ottaminen kotona on yksinkertaista ja voit postittaa näytteen toimituspakkauksessa takaisin analysoitavaksi GutGuide -laboratorioon. Ks. näytteenoton ohjeet. GutGuide -laboratorio käyttää näytteen analysoimiseen patentoitua ja luotettavaa sytometriaan perustuvaa analyysimenetelmää.

Saat ilmoituksen sähköpostiisi kun testituloksesi on luettavissa käyttäjätililtäsi GutGuiden verkkosivuilta. Tulokset valmistuvat noin kahden viikon sisällä näytteen saapumisesta laboratorioon.