BactoGuide – maitohappobakteerituote nielun alueelle

BactoGuide – maitohappobakteerituote nielun alueelle.

HUOM! Kun ostat tuotteita 4 tai enemmän, saat automaattisesti 20 % alennuksen! Ostoskorissa täytyy olla vähintään 4 kpl tätä tuotetta, jotta alennus tulee voimaan.

Hinta: 13,00 

BactoGuide – maitohappobakteerituote nielun alueelle

BactoGuide imeskelytabletit lapsille ja aikuisille sisältävät Streptococcus salivarius K12- maitohappobakteereita, jotka kuuluvat suun ja nielun alueen luonnolliseen suojaavaan mikrobistoon. S. salivarius K12 -bakteerit pystyvät kiinnittymään suojaksi nielun limakalvoille. Patentoitu BactoGuide sisältää myös D-vitamiinia, joka tukee paikallista immuunivastetta.

1 tabletti sisältää:

S. salivarius K12 BLIS > 1000 milj.
D3-vitamiini > 5 µg

Tuotetiedot:

Ainesosat: Makeutusaine (isomaltitoli), täyteaine (magnesiumstearaatti), Streptococcus salivarius K12 maitohappobakteerit, mansikka-aromi ja kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Käyttö: 1 imeskelytabletti päivässä mielellään hampaiden pesun jälkeen illalla. Anna tabletin sulaa hitaasti suussa. Tuotemuotona imeskelytablettia ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

Säilytys: Säilyy kuivassa +2-25°C lämpötilassa parasta ennen päivään. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Voi sisältää pieniä määriä maitojäämiä.

Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Valmistettu Serbiassa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko