GutGuide® ProImmuno bakteerivalmiste

Proimmuno on tutkittujen laktobasilli- ja bifidobakteerikantojen yhdistelmävalmiste lasten suolistolle.

Hinta: 14,00 38,00 

Poista

GutGuide® ProImmuno bakteerivalmiste

Gutguide Proimmuno bakteerivalmiste – kehon immuunijärjestelmälle suoliston kautta.
Suolisto on kehon suurin immunologinen elin. Siksi suoliston mikrobiston tasapaino on tärkeä koko kehon kannalta. Eri bifidobakteeri- ja laktobasillikannoilla on erilaisia ominaisuuksia ja siksi niiden valinta eri tarkoituksiin on tärkeää. Proimmuno -bakteerituotteeseen on tutkittu ja valittu kolme kantaa: Lactobacillus rhamnosus AR/CRL 1505, Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1.

Proimmuno -tuote sisältää vain kylmäkuivattuja bakteereita sekoitettuna maltodekstriiniin, ei lisä- eikä aromiaineita. Jauheena bakteerit ovat hellästi käsiteltyjä ja siksi hyvin elävässä ja aktiivisessa muodossa. Bakteerijauheen voi sekoittaa kylmiin maito- tai kasvispohjaisiin elintarvikkeisiin omien tottumusten mukaan. Esim. jogurtti suojaa bakteereita ruoansulatuskanavan läpi elävänä suolistoon. Älä sekoita kuumiin ruokiin. Ruokavalion erilaiset kuidut toimivat näiden bakteerien ravinteena. Jos haluat vahvistaa bakteerien vaikutusta, niin voit lisätä Probifido-XOS-kuitua bakteerien ravinteeksi suolistoon.

Tuotetiedot:

Ainesosat : Lactobacillus rhamnosus AR, Lactobacillus rhamnosus SP1 ja Bifidobacterium lactis BLC1 bakteerikannat ja maltodekstriini (maissista).

Sisältää: 1500 miljoonaa elävää bakteeria / annospussi (2 g). Yksi pakkaus sisältää 20 annospussia.

Annostus: Sekoitetaan maitoon, mehuun, jogurttiin tai muuhun kylmään juomaan tai ruokaan. 1 annospussi päivässä.

Säilytys: Säilyy huoneenlämmössä parasta ennen päivään asti. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä. Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.
Ei sisällä allergeeneja. Ei sisällä maitoproteiinia. Laktoositon. Gluteeniton. Ei sisällä kananmunaa, pähkinöitä tai niiden jäämiä.

Valmistettu Suomessa.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko