GutGuide® ProFecal -liukoinen ravintokuitu

Guarpavusta eristetty liukoinen ravintokuitu toimii paksusuolen hyödyllisen, lyhytketjuisia rasvahappoja tuottavan mikrobiston ravinteena. 200 g. (40 annosta)

Parasta ennen pvm. 12/2021.

Hinta: 14,00 

GutGuide® ProFecal -liukoinen ravintokuitu guarpavusta

Jokaisen ihmisen suolistomikrobisto on omanlaisensa ja reagoi sekä syötyihin bakteerilajeihin että kuituihin yksilöllisesti. Kokeilemalla yhtä valmistetta kerrallaan löytyy omalle suolistolle sopivat tuotteet, sillä kaikilla valmisteilla on omat vaikutuksensa. Yhtä valmistetta tulee käyttää noin 3-4 viikkoa. Tässä ajassa mikrobistossa ehtii tapahtua muutoksia ja vaikutukset voi huomata suoliston oireissa ja toiminnassa.

Guarpavusta eristetty liukoinen ravintokuitu hajoaa hitaasti vasta paksusuolessa, jossa hyödyllinen mikrobisto käyttää sitä ravinteenaan muodostaen lyhytketjuisia rasvahappoja. Guarpapukuitu aktivoi suoliston toimintaa, tasapainottaa mikrobistoa ja auttaa suoliston toimintahäiriöissä kuten ripulissa ja ummetuksessa. Suositeltu käyttömäärä on 1-2 rkl (5-10g) / päivä. Mauton ja hajuton kuitu liukenee 100%:sti nesteeseen, on stabiili myös kuumissa lämpötiloissa sekä happamissa ja neutraaleissa nesteissä. Ei laksatiivisia vaikutuksia.

ProFecal-kuitu sopii hyvin käytettäväksi ProVillus-bakteerituotteiden kanssa.

Yksi annos (1 rkl= 5g) vastaan noin 20% päivän suositellusta 25 gramman kuitumäärästä.

Tuotetiedot:

Ainesosat:  Guarpavun osittain hydrolysoitu galaktomannaanikuitu 200g (40 annosta).

Annostus: Sekoitetaan nesteeseen esim veteen, mehuun tai muuhun juomaan: 1 rkl noin 2 dl:aan nestettä 1-2 kertaa päivässä.

Säilytys: Huoneenlämmössä parasta ennen päivään. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja.

Ei sisällä allergeenejä.

Valmistettu Suomessa, GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko.