TOOTHGUIDE WHITE -maitohappobakteerihuuhde

ToothGuide WHITE -maitohappobakteerihuuhde valkaisee hampaat luonnollisesti vetyperoksidia tuottavilla maitohappobakteereilla. Selvästi näkyvä tulos 30 päivän käytön jälkeen. Raikastaa hengityksen. Ei vihlontaa.

HUOM! Tuotteen oikea viimeinen käyttöpäivä on pakkauksen ulkopuolella. Tuotteen bakteeripitoisuutta on seurattu koko ajan ja se on saanut virallisesti 18 kk lisäaikaa myyntiin, koska bakteerit säilyvät niin hyvin. Tuote on siis kunnossa ja käytettävissä.

Tilattavissa:
30 kpl purutabletteja hintaan 15,00 €

Hinta: 15,00 

TOOTHGUIDE WHITE -maitohappobakteerihuuhde

Tutkimuksissa on todettu, että henkilöillä, joiden suun mikrobistossa esiintyy vetyperoksidia tuottavia maitohappobakteereja, on luonnollisesti valkoiset hampaat. Nämä bakteerit kiinnittyvät suun limakalvoille ja tuottavat vetyperoksidia. Koska vetyperoksidin määrät ovat pieniä, ne eivät ärsytä hampaita ja limakalvoja, vaan valkaisevat hampaat hellävaraisesti ja raikastavat samalla hengityksen.

ToothGuide WHITE sisältää vetyperoksidia tuottavia Probiora3-maitohappobakteereja, jotka kykenevät asuttamaan suun tehokkaasti.

Tuotetiedot:

Ainesosat: Isomaltitoli, ProBiora3 (Streptococcus uberis KJ2™, Streptococcus oralis KJ3™, Streptococcus rattus JH145™), inuliini, kalsiumstearaatti, piparminttuöljy, viherminttuöljy, asesulfaami K, sukraloosi, E133.

Annostus: 1 purutabletti päivässä hampaiden pesun jälkeen. Pureskele tabletti ja purskuta syljen kanssa suussa. Sylje pois. Älä huuhdo. 30 purutablettia/pakkaus.

Säilytys: Huoneenlämmössä parasta ennen päivään. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Sisältää maitojäämiä. Ei alle 11-vuotiaille.

Valmistettu Kanadassa

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko