ToothGuide – Maitohappobakteeri + D3-vitamiini

ToothGuide®Aikuiset ja Lapset -maitohappobakteeri- ja D3-vitamiinivalmiste

ToothGuide®-purutabletit sisältävät Streptococcus salivarius -maitohappobakteereja, ksylitolia ja D3-vitamiinia, joka edistää hampaiden pysymistä normaaleina ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Streptococcus salivarius -maitohappobakteerit kuuluvat suun luonnolliseen mikrobistoon.

HUOM! Kun ostat tuotteita 4 tai enemmän, saat automaattisesti 25 % alennuksen!

Parasta ennen: 04/2021

Hinta: 13,00 

Poista

ToothGuide® Aikuistet ja Lapset -maitohappobakteeri- ja D3-vitamiinivalmiste

ToothGuide®-valmisteita voi käyttää osana omaa päivittäistä hammas- ja suuhygieniaa. Harjaa hampaat kaksi kertaa päivässä fluorihammastahnalla 2-3 minuutin ajan. Puhdista hampaiden välit hammaslangalla tai hammasväliharjalla vähintään 2 kertaa viikossa. Lisäksi hampaat on hyvä tarkastuttaa säännöllisesti hammaslääkärillä. Hammaslääkäriltä saat sopivat kotihoito-ohjeet sekä arvion, kuinka tiheät tarkastukset ovat tarpeen. ToothGuide®-purutabletteja voivat kaikki hampaalliset ikäryhmät käyttää osana päivittäistä hampaiden hoitoa, syväpuhdistuksen tai lääkekuurin jälkeen.

1 tabletti sisältää:

S. salivarius M18 BLIS > 1000 milj.
L. rhamnosus GG > 100 milj.
D3-vitamiini > 10 µg

Tuotetiedot:

Ainesosat: Makeutusaineet (isomaltitoli, ksylitoli, sukraloosi), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), Streptococcus salivarius M18 ja Lactobacillus rhamnosus GG maitohappobakteerit, paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuola), minttuaromi ja kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

Annostus: 1 purutabletti hampaiden pesun jälkeen 1-2 kertaa päivässä. 30 purutablettia/pakkaus.

Säilytys: Huoneenlämmössä parasta ennen päivään. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Ravintolisä: Ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Liiallisella käytöllä voi olla laksatiivisia vaikutuksia.

Saattaa sisältää pieniä määriä maitojäämiä.

Valmistettu Suomessa. Apteekkituote.

Valmistuttaja: GutGuide Oy, Maorlantie 1, 24800 Halikko